Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Δρ. Απόστολος Μαλατράς

Network & Information Security Expert, ENISA

Δρ. Απόστολος Μαλατράς
Δρ. Απόστολος Μαλατράς

Ο Δρ. Απόστολος Μαλατράς εξειδικεύεται στην ψηφιακή ασφάλεια του Internet of Things και της αυτοκίνησης. Ανήκει στο δυναμικό της μονάδας Secure Services & Infrastructure του ENISA. Είναι κάτοχος Msc. στα Πληροφοριακά Συστήματα και Διδακτορικού Τίτλου στο Electronic Engineering. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο ακαδημαϊκό πεδίο, αλλά και ως ερευνητής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ομιλητές

Keynote Speaker Lillian Ablon Πρόκειται για μια από τις πλέον αναγνωρισμένες ερευνήτριες παγκοσμίως σε θέματα zero-day vulnerabilities και συνεργάζεται στενά με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση θεμάτων ψηφιακής ασφάλειας και ψηφιακού πολέμου, από διάφορα πόστα στη διάρκεια της καριέρας της.
CISO Keynote Jaya Baloo Είναι Chief Information Security Officer της ολλανδικής KPM Telecoms (πρόκειται για τον πρώην κρατικό πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Ολλανδίας, ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται πλέον στην ευρύτερη ευρωπαϊκή αγορά). Το 2017 αναγνωρίστηκε ως μια από τους top 100 CISOs παγκοσμίως, ενώ το 2015 απέσπασε τη διάκριση της Cyber Security Executive of the Year Award.
CISO Keynote Troels Oerting Είναι ένας από τους πλέον έμπειρους και αναγνωρισμένους επαγγελματίες της Ασφάλειας Πληροφοριών στον κόσμο, με εμπειρία που ξεπερνά τα 38 χρόνια στο πεδίο της «ψηφιακής μάχης» ενάντια στις κυβερνοαπειλές.
CISO Keynote Victoria Guilloit Victoria has 20 years cross-sector experience in information security and data privacy including investment banking, consumer goods, and government.
International Expert Ramses Gallego Ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών και ιδιωτικότητας δεδομένων. Έχει διατελέσει Global Vice President του ISACA, καθώς και μέλος της Επιτροπής Πιστοποιήσεων CISM και CGEIT και της Επιτροπής Έκδοσης Οδηγιών και Πρακτικών του οργανισμού.
International Expert Joshua Crumbaugh Πρόκειται για έναν από τους πιο «επιτυχημένους» social engineers, ο οποίος, χάρη στην ικανότητά του να αποσπά προσωπικές πληροφορίες μέσω ψηφιακών καναλιών, έχει καταφέρει να εισέλθει σε θησαυροφυλάκια τραπεζών, data centers των Fortune 500 εταιρειών, εταιρικές εγκαταστάσεις και πριβέ χώρους σε καζίνο.
Oργανωτική Eπιτροπή Μιχαήλ Μαυροφοράκης Ο Δρ. Μιχαήλ Μαυροφοράκης είναι Διευθυντής και κατέχει από το 2013 τη θέση του CISO (υπευθύνου ασφάλειας πληροφοριών) στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας και από το 2017 και τη θέση του CDO.
Oργανωτική Eπιτροπή Στέλιος Σαμπάνης Ηγείται της ICT στρατηγικής, αλλά και τον καθημερινών IT operations στη ναυτιλιακή εταιρεία Gaslog, για τα πλοία της εταιρείας αλλά και τις διοικητικές της λειτουργίες. Η εμπειρία του στο ICT operations management σε LNG, dry cargo και tankers ξεπερνά τα 20 χρόνια.
Oργανωτική Eπιτροπή Παναγιώτης Δρούκας O Παναγιώτης Δρούκας, CISA, CGEIT, CRISC και COBIT 5 Approved Trainer διαθέτει πτυχίο πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, μεταπτυχιακό στο ίδιο αντικείμενο από το University of Essex καθώς και μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Panelist Γιώργος Κανελλόπουλος Ο Γιώργος Κανελλόπουλος συνεργάζεται στενά με τους key stakeholders του ομίλου Coca-Cola HBC (έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές της Coca-Cola παγκοσμίως, με δραστηριότητα σε 28 χώρες και 3 ηπείρους).
Panelist Γιώργος Κυριακίδης O Γιώργος Κυριακίδης από τον Μάιο του 2016 είναι Προϊστάμενος του τμήματος Ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και προστασίας δεδομένων στην ανεξάρτητη διοικητική Αρχή «Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.)».
Panelist Κωνσταντίνος Πανάγος Κατέχει διοικητικές θέσεις από το 1999, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2008 κατέχει τη θέση του Head of Corporate Security, Risk & Compliance στην εταιρία VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ.
Panelist Γεώργιος Σωτηρόπουλος O Γιώργος Σωτηρόπουλος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της Πληροφορικής από το 1999 και με την Ασφάλεια Πληροφοριών από το 2004. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με ειδίκευση στα Optoelectronics και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ασφάλεια Πληροφοριών, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Κρυπτογραφία.
Γεράσιμος Μοσχονάς Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών, με βαθιά γνώση των ζητημάτων που αφορούν τη διακυβέρνηση της ασφάλειας των πληροφοριών, τη διαμόρφωση στρατηγικών εταιρικής ασφάλειας, των τεχνολογιών και μεθόδων κυβερνο-ασφαλείας και της αντιμετώπισης του κυβερνο-εγκλήματος, του τοπίου των απειλών αλλά και των προγραμμάτων ευαισθητοποίησης του προσωπικού.
Παναγιώτης Γεωργίου Ο Παναγιώτης Γεωργίου είναι Information Security Consultant της Διεύθυνσης Δικτυακών Λύσεων της Space Hellas και είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό ασφαλών δικτύων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Μαίρη Δεληγιάννη Η Μαίρη Δεληγιάννη είναι δικηγόρος, senior associate στη δικηγορική εταιρεία Ζέπος & Γιαννόπουλος. Ειδικεύεται στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο.
Βάλια Δεμέστιχα H Βάλια Δεμέστιχα είναι επικεφαλής της ομάδας προώθησης των προϊόντων λογισμικού Security της εταιρείας ΙΒΜ, με έδρα την Αθήνα.
Δρ. Απόστολος Μαλατράς Ο Δρ. Απόστολος Μαλατράς εξειδικεύεται στην ψηφιακή ασφάλεια του Internet of Things και της αυτοκίνησης. Ανήκει στο δυναμικό της μονάδας Secure Services & Infrastructure του ENISA.
Άρης Μάρκου Ο Άρης Μάρκου έχει πολυετή εμπειρία σε ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και IT, ενώ παράλληλα κατείχε υψηλές θέσεις σε διεθνείς κολοσσούς όπως η Microsoft, όπου εργάστηκε ως Windows Group Lead, καθώς και στον τομέα των πωλήσεων και του product marketing στις εταιρείες Huawei, Nokia και Vodafone.
Νίκος Μουρτζίνος Ο Νίκος Μουρτζίνος εργάζεται στη Cisco, ως Cyber Security Sales Specialist και είναι υπεύθυνος για την Ελλάδα, την Κύπρo , τη Μάλτα και την Ιταλία.
Δρ Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου Ο Δρ Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου είναι υπεύθυνος πωλήσεων για τις λύσεις cybersecurity που προσφέρει ο ΟΤΕ στους εταιρικούς του πελάτες.
Βασίλης Πένητας Ο Βασίλης Πένητας είναι ο Διευθυντής Πωλήσεων του ομίλου ENCODE, υπεύθυνος για την ανάπτυξη της εταιρικής επιχειρηματικής πολιτικής, την ανάπτυξη πωλήσεων και τις επενδύσεις σε συνεργάτες και στρατηγικές συμμαχίες.
Θεόδωρος Στεργίου Ο Θοδωρής Στεργίου είναι Διευθυντής στο τμήμα Διαχείρισης Τεχνολογικών Κινδύνων της KPMG, υπεύθυνος των λύσεων κυβερνοασφάλειας και προστασίας δεδομένων με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση τεχνολογικών λύσεων ασφάλειας καθώς και στη διαχείριση τεχνολογικών κινδύνων.
Παναγιώτης Σωτηρίου Ο Παναγιώτης Σωτηρίου εργάζεται στην εταιρία Symantec ως Senior Presales Consultant και είναι υπεύθυνος για την Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Κύπρο.
Enrique Duvos Ο Enrique Duvos, με 20 έτη επαγγελματικής εμπειρίας στη βιομηχανία IT/Software, είναι μέλος της Akamai από το 2014 και διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία στη δημιουργία και διανομή Web και Mobile περιεχομένου.
Ian Evans Η εμπειρία του Ian Evans στη διεθνή software αγορά, με έμφαση στο CRM και το data privacy ξεπερνά τα 20 χρόνια. Ως Managing Director για την αγορά ΕΜΕΑ στην OneTrust, ο Ian είναι υπεύθυνος για τη διάθεση των τεχνολογικών λύσεων της εταιρείας, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά privacy management software.
  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
  • MDM SPONSOR
  • ΧΟΡΗΓΟI
EY
IBM
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AIG
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2008 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team