Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Ανάλυση θεματολογίας

 • Η εξέλιξη των ψηφιακών απειλών και της Ασφάλειας Πληροφοριών στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης: Ευκαιρίες και Προκλήσεις

Οι στρατηγικές Ασφάλειας Πληροφοριών προχωρούν και εξελίσσονται μαζί με και εξαιτίας του ψηφιακού μετασχηματισμού ως εκ τούτου, δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστες από το mega trend του Artificial Intelligence ή του πιο “εφαρμοσμένου” machine learning. Οι αυξημένες γνωσιακές δυνατότητες των μηχανών μπορούν να δώσουν πρόκριμα στους οργανισμούς σε ότι αφορά την ανάλυση ύποπτων συμπεριφορών και έγκαιρη διάγνωση απειλών, στον αντίποδα όμως πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι οι κυβερνοεγκληματίες «αξιοποιούν» τις ίδιες τεχνολογίες για να εξελίξουν τις ψηφιακές απειλές.

Το 5Ο Information Security Conference εξετάζει τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στην ψηφιακή ασφάλεια, μέσα από ένα καθαρά business πρίσμα, εξετάζοντας τον αντίκτυπο της αυξημένης επίγνωσης που προσφέρει το AI για τις ψηφιακές απειλές στη γενική risk management στρατηγική του οργανισμού. Επίσης, ο ρόλος των data στην ασφάλεια πληροφοριών αποτελεί βασικό κομμάτι της ατζέντας του 5ου Information Security, τόσο σε ότι αφορά τη χρήση advanced analytics για τον real time εντοπισμό απειλών και zero-day vulnerabilities, όσο και για τον ρόλο των προσωπικών δεδομένων για την εξαπόλυση πιο αποτελεσματικών επιθέσεων social engineering.

 • Cloud Security & IoT: Οι κρυμμένες απειλές της διασυνδεσιμότητας

Η “ωριμότητα” του cloud το καθιστά πιο τρωτό σε ψηφιακές επιθέσεις, αλλά και σε συμβάντα μη διαθεσιμότητας, καθώς η ζήτηση από τις εταιρείες αυξάνεται. Σύμφωνα με την Gartner, το 2018 “θα είναι η χρονιά που οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αποφασίσουν ποιον cloud provider εμπιστεύονται και ποιον όχι” , ενώ οι πάροχοι υπηρεσιών θα στραφούν προς τη διαμόρφωση οδηγιών για public και private cloud. Την ίδια στιγμή, το IoT ωριμάζει και αυτό σε ό,τι αφορά τη θέση του στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι εντούτοις, οι περισσότερες IoT συσκευές δεν είναι secure by design, ενώ η έλλειψη εδραιωμένων πρωτοκόλλων για Internet of Things εγείρει προκλήσεις σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των δεδομένων. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθoύν οι αυξημένες κανονιστικές απαιτήσεις για την Ασφάλεια Κρίσιμων Υποδομών αλλά και τα ζητήματα διακυβέρνησης data privacy στο IoT που εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το 5Ο Information Security αναλύει τις πιο σημαντικές επιχειρησιακές τάσεις για την ασφάλεια πληροφοριών και ανοίγει τον διάλογο για όλα τα ζητήματα που θα απασχολήσουν Information Security & IT στο μέλλον.

 • Data breach management υπό τη «δαμόκλειο σπάθη» του GDPR

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τις επιταγές του GDPR περί ενημέρωσης της Αρχής για διαρροές δεδομένων και την περίφημη ρήτρα των 72 ωρών. Την ίδια στιγμή, καθώς ολοένα και περισσότερες υποκλοπές δεδομένων βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και με δεδομένη την αυξημένη επαγρύπνηση των αρχών για data breaches, το ζήτημα ξεφεύγει από το silo της Ασφάλειας Πληροφοριών και μπαίνει στην ατζέντα του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς έχει σημαντικές επιπτώσεις στη φήμη των εταιρειών, αλλά και στο λειτουργικό κόστος αυτών.

Το 5Ο Information Security Conference εξετάζει τις παραμέτρους του data breach management στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον και στο παρόν θεσμικό πλαίσιο.

 • Οι πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για «διασυνοριακή» αντιμετώπιση των συμβάντων ψηφιακής ασφάλειας και τη διαμόρφωση ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς cybersecurity

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Ευρωπαϊκή 'Ένωση υιοθέτησε μια δέσμη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της ψηφιακής ασφάλειας στα κράτη-μέλη, με σκοπό τη διαμόρφωση μιας ενιαίας αγοράς cybersecurity, την αντιμετώπιση ψηφιακών επιθέσεων που θα απειλούν την ασφάλεια στην ευρωπαϊκή περίμετρο, αλλά και την προστασία των Κρίσιμων Υποδομών και την εφαρμογή του NIS Directive.

Το 5Ο Information Security Conference παρουσιάζει τις ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του digital single market και αναλύει τον αντίκτυπό τους στην επιχειρησιακή δραστηριότητα.

 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • MDM SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟI
EY
IBM
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
AIG
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2008 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team